nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0
Със Заявка
Органичен жълт пигмент (боя) - 25 кг.
Органичен жълт пигмент (боя) - 25 кг.
  • favorite_border
  • compare_arrows

Органичен жълт пигмент (боя) - 25 кг.


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
1,000.00лв.
chat
  • КатегорииБоя
  • Код на продукта: Organic-Yellow-25
  • Наличност: Със Заявка
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Органичен жълт пигмент. Предлага се в прахово състояние. 

Използва се за оцветяване на: Индустриална боя, мастила на водна основа, всякаква боя на водна основа, текстилен печат, мастила в печатната индустрия и други.

Органична жълта боя - пигмент.

Препоръчваме да използвате този пигмент само когато ви е необходим точно определен по-светъл (по-ярък) жълт цвят. Във всички останали случай можете да използвате нашата жълта железооксидна боя. Тя е неорганичен пигмент се предлага в чували по 25 кг. и пликове по 800 грама.  Заради това, че този пигмент е много по-ярък от неорганичните пигменти, разходната норма е в пъти по-малка. До 1% е повече от достатъчно.  

Към момента не поддържаме складови наличности от този жълт органичен пигмент. За да направите заявка моля свържете се с нас. При поръчка на над 16 бр. торби по 25 кг. цента на бройка е 630 лв./бр. 

Свързани продукти

more_vertЖелязооксидна боя - Жълта 25 кг.
240.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Желязооксидна боя - Жълта 25 кг.close

Желязооксидна боя - Жълто. За обемно оцветяване на бетонови смеси и други строителни разтвори. - Бетонови изделия- Облицовки- Фугиращи смеси- Вар- Цимент- Гипс- Смоли- Латекс- Мазилки- д.р.УВ устойчива. Дозировка от 3% до 5% от цимента (или активната съставка)Синтетичен железен оксидСвойстваЕдиницаСпецификацияСтойностМетод на изпитванеFe като Fe2O3%>86,0 min86,6ISO1248Летливо вещ..