nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0
В наличност
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
  • favorite_border
  • compare_arrows

Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
385.00лв.
chat
  • КатегорииБоя
  • Код на продукта: Titanium-Dioxide-R-2902-25
  • Наличност: В наличност
remove_circle_outlineadd_circle_outline
Титановият диоксид R-2902 е бял пигмент, няма мириси абсорбент. Представлява плътна инепрозрачна бяла субстанция. Има високасила на оцветяване и добри показателиза издръжливост на външни атмосферниусловия. Той е най-масовият бял оцветителв света и има много висок индекс запречупване на светлината. Титановиядиоксид е носител на катализа и матиращовещество.


Титановият диоксид R-2902

Титанов диоксид приложение: широко разпространенпри оцветяването на строителни материали,строителни разтвори (включително бялцимент и сив цимент), пигменти, пластмаси(PVC, PE и д.р.), лепила, уплътнители,пълнители, за ниско абразивни пигментиза щамповане, за материали който трябвада имат високи нива на непрозрачност,яркост и UV защита. Гравиране,полиамидни и други мастила, за керамика,линолеум, в хартиената промишленост(хартия, картон, тапети), в производствотона висококачествени бои (бои на воднаоснова и бои на разтворители),абсорбиращи и адсорбиращи газове илитечности, хранителната промишленост, както имного други приложения.

Титаниевият диоксид R-2902 (TiO2) се препоръчваза оцветяване на широка гама покрития:архитектурни, индустриални, на основана разтворители или водна основа. Можеда се прилага както за интериор така иза екстериор. Използва се за оцветяванена слънцезащитни продукти. Точно зарадитези свой качества е отличен в защитатаси от слънчевите лъчи.

Титаниев диоксид е познат още като: титановдвуокис, титаново белило

Вприродата титановия диоксид се срещакато безцветни кристали. За да се използвав промишлеността се преработва, пречистваот примеси и раздробява до бял прах.Титановият диоксид не е водоразтворими не се разрежда в неорганични киселини.Изключение прави флуороводороднатакиселина. Титаниев диоксид е известенс това, че има амфотерни свойства коетоозначава, че проявява качества кактона основа така и на киселина.

Титаниевият диоксид R-2902 (TiO2) се препоръчва само за индустриални цели. Може да се използва за оцветяване на бетон или декорация на елементи. Тираниевият диоксид който предлагаме в с чисто бял цвят! Няма допълнителни примеси или добавки. Наличието на такива може да предаде жълтеникъв отенък. 


ключови думи: боя за пластмасови изделия, бяла боя за пластмаса, бяла боя за PVC.

Свързани продукти

more_vertТитанов диоксид - бял пигмент (боя) - 1 кг.
29.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 1 кг.close

Титановият диоксид R-2902 е бял пигмент, няма мириси абсорбент. Представлява плътна инепрозрачна бяла субстанция. Има високасила на оцветяване и добри показателиза издръжливост на външни атмосферниусловия. Той е най-масовият бял оцветителв света и има много висок индекс запречупване на светлината. Титановиядиоксид е носител на катализа и матиращовещество. @page { margin: 0.79in } p { margin-bott..