nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0
В наличност
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.
  • favorite_border
  • compare_arrows

Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 25 кг.


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
385.00лв.
chat
  • КатегорииБоя
  • Код на продукта: Titanium-Dioxide-R-2902-25
  • Наличност: В наличност
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Титановият диоксид R-2902 е бял пигмент, няма мириси абсорбент. Представлява плътна и непрозрачна бяла субстанция. Има висока сила на оцветяване и добри показатели за издръжливост на външни атмосферни условия. Той е най-масовият бял оцветител в света и има много висок индекс за пречупване на светлината. Титановиядиоксид е носител на катализа и матиращо вещество.


Титановият диоксид R-2902

Титанов диоксид приложение: широко разпространен при оцветяването на строителни материали, строителни разтвори (включително бял цимент и сив цимент), пигменти, пластмаси(PVCPE и д.р.), лепила, уплътнители, пълнители, за ниско абразивни пигменти за щамповане, за материали който трябва да имат високи нива на непрозрачност, яркост и UV защита. Гравиране, полиамидни и други мастила, за керамика, линолеум, в хартиената промишленост(хартия, картон, тапети), в производството на висококачествени бои (бои на водна основа и бои на разтворители), абсорбиращи и адсорбиращи газове или течности, както и много други приложения.

Титаниевият диоксид R-2902 (TiO2) се препоръчва за оцветяване на широка гама покрития: архитектурни, индустриални, на основана разтворители или водна основа. Може да се прилага както за интериор така и за екстериор. Използва се за оцветяване на слънцезащитни продукти. Точно заради тези свой качества е отличен в защитата си от слънчевите лъчи.

Титаниев диоксид е познат още като: титановдвуокис, титаново белило

Вприродата титановия диоксид се срещакато безцветни кристали. За да се използвав промишлеността се преработва, пречистваот примеси и раздробява до бял прах.Титановият диоксид не е водоразтворими не се разрежда в неорганични киселини.Изключение прави флуороводороднатакиселина. Титаниев диоксид е известенс това, че има амфотерни свойства коетоозначава, че проявява качества кактона основа така и на киселина.

Титаниевият диоксид R-2902 (TiO2) се препоръчва само за индустриални цели. Може да се използва за оцветяване на бетон или декорация на елементи. Тираниевият диоксид който предлагаме в с чисто бял цвят! Няма допълнителни примеси или добавки. Наличието на такива може да предаде жълтеникъв отенък. 


ключови думи: боя за пластмасови изделия, бяла боя за пластмаса, бяла боя за PVC.

Свързани продукти

more_vertТитанов диоксид - бял пигмент (боя) - 1 кг.
29.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Титанов диоксид - бял пигмент (боя) - 1 кг.close

Титановият диоксид R-2902 е бял пигмент, няма мириси абсорбент. Представлява плътна и непрозрачна бяла субстанция. Има висока сила на оцветяване и добри показатели за издръжливост на външни атмосферни условия. Той е най-масовият бял оцветител в света и има много висок индекс за пречупване на светлината. Титановиядиоксид е носител на катализа и матиращо вещество. @page { margin: 0.79in } p { marg..