nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0

Условия за Доставка и Плащане

Продуктите на сайта се предлагат с безплатна доставка до офис на Еконт. Направените поръчки се обработват в работни дни от 9:00 до 15:00 ч. Възможно е да Ви се обадим по телефона за да потвърдим поръчката. Срокът за доставка до офис е 24ч. който започва да тече след като поръчката е обработена. В редки случай е възможно да има забавяне от страна на спедиторските фирми. Малките населени места се обслужват по график - 2-3 пъти седмично. Графика се определя от съответната куриерска фирма. Обикновено пратките се доставят на следващия работен ден. 

Приемаме плащания и с банков превод, epay и наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП).

За пратки изпратени с наложен платеж, спедиторската фирма издава документ заместващ касовата бележка. При заявка издаваме фактура към която трябва да се прикрепи ППП. 


Доставката на продуктите в категория "бетонови изделия" и такива в който изрично е упоменато, е валидна за гр. Пловдив. Тъй като продуктите са доста по-тежки и обемни и това затруднява транспорта, за останалите населени места е възможно да има промяна в цента. Тя е различна за всяко населено място и също така зависи от количеството и килограмите. Затова можем да дадем конкретна цена за доставка, само след уточняване на желаните бройки и дестинацията на доставката. Продуктите от категория "бетонови изделия" се предлагат само с банков превод.


За всякакви допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Телефон 0893939997 или ни пишете във Viber.