nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0

Строителство

Филтрирано търсене

  • Сортиране
    Показване само на склад:
more_vertСиньо цимент
35.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Синьо циментclose

Специализиран син оцветител с УВ защита!Оцветява много добре всички строителни смеси и има УВ защита. Това гарантира дълготрайност на цвета.*Този оцветител може да се използва и за оцветяване на силикон, смола, пластмаса, гума и много други. Разфасовки: 1 кг. и 25 кг...

Oтстъпка 20%
more_vertТалк - TALC M20 - 25 кг.
100.00лв.80.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Талк - TALC M20 - 25 кг.close

TALC M20 е талк за индустриални цели. - висока киселиноустойчивост и топлоустойчивост.- пълнител в бояджийската промишленост.- пълнител в хартиената промишленост.- използва се като абразив в керамиката.Техническия талк има изключително висока топлоустойчивост и киселиноустойчивост. TALC M20 намира широко приложение като пълнител в каучуковата и хартиената промишленост. Талкът се използва..

Oтстъпка 18%
more_vertКабел удължител PREMIUM 30м
55.00лв.45.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Кабел удължител PREMIUM 30мclose

Удължител с марка PREMIUM. Кабелът е дълъг 30 метра. Допустима мощност 2200 W. Максимален допустим ток 10A. Кабелът е трижилен (3 бр. жила) по 1мм2. Максимално напрежение 220 V. Електрически удължител (мъжки конектор и женски конектор), кабелът е изолиран с естествен каучук (NR). Цвят оранжев. Степен на защита: IP20. 1 контактно гнездо. Кабелът е подходящ за косачка за трева, резачка за ..

  • Добавка за бетон
more_vertКалциев Формат - 25 кг.
200.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Калциев Формат - 25 кг.close

Калциевия формат ускорява ранното развитие на механичната здравина и увеличава крайната механична якост на всички смеси на циментова основа. Използването на калциев формат променя първоначалната обработваемост на мократа смес. Успешно можете да работите с бетон при ниски и минусови температури след като добавите Калциев Формат в сместа. Това е възможно защото калциеви..

more_vertКофражно масло - КОНЦЕНТРАТ
25.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Кофражно масло - КОНЦЕНТРАТclose

Немско кофражно масло - Концентрат! Дозировка: от 1:15 до 1:30 - разрежда се с вода. Препоръчително е да се използва до 12ч. след разреждане. За калъпи и кофражи от: силикон, пластмаса, дърво, метал и други. Отделитлят е подходящ за бетон, гипс, други строителни смеси, силикон, гума и други. ..

  • Добавка за бетон
more_vertБазалтови фибри за бетон
15.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Базалтови фибри за бетонclose

НОВО НА ПАЗАРА В БЪЛГАРИЯ! Базалтови фибри за бетон са по-добри защото:Не корозират и това ще подсигури качеството на бетона дори и в неблагоприятни условия. Устойчиви са на алкална среда.Базалтовите фибри имат висок температурен праг. Правят много добро сцепление с бетона. Това ви гарантира качество и дълъг експлоатационен живот.  Естествената структура на базалтовите фиб..

  • Добавка за бетон
more_vertДобавка за зимно бетониране - CRYOBET SUPER - 10 кг.
35.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Добавка за зимно бетониране - CRYOBET SUPER - 10 кг.close

Комбинирана химична добавка за зимно бетониране!Добавката се използва за производствени цели или полагане на бетон при ниски температури. Употребата на CRYOBET SUPER позволява извършване на бетонови работи до -15˚ С. При нормалниусловия на втвърдяване на бетона (20˚ С) влагането на добавката води до нарастване на началните якостина бетона (24 h − 48 h) с 60% − 90% в сравнение с бетон без доба..

more_vertЛепило VePOL A150-38
230.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Лепило VePOL A150-38close

VePOL A150-38 е лепило за дърво, хартия и текстил. VePOL A 150-38 е пластифицирана поливинилацетатна емулсия, която е предназначена за залепване при всички видове производство на изделия от хартия, текстил, дърво, кожа и строителни приложения.Лепилото VePOL A 150-38 представлява гъста бяла течност. Когато изсъхне има прозрачен и средно мек филм. Един то плюсовете на това лепило е, че не преди..

more_vertМозаечна плоча шлайфана
4.10лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Мозаечна плоча шлайфанаclose

- Стандартна шлайфана мозаечна плоча в два варианта:Мозайка само с бял камък.Мозайка с бял и черен камък.- Размери на изделието: 30/30/3 см.- Килограми: 6 кг./бр.- Броя в м2: 11 бр.- Посочената цена е за брой.- Подходящо е за индустриални подове, гаражи, мазета, изби и други. - Лесно се почистват с метла тъй като са гладки (шлайфани). Шлайфаните мозайки могат да се мият и с вода. - Издел..

more_vertПропилен Гликол - антифриз
3,000.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Пропилен Гликол - антифризclose

Пропиленгликол концентрат е антизамръзваща течност използвана в слънчевите системи, охладителни системи, отоплителни системи и в климатиците. Пропиленгликолът не е карциногенен продукт. Продуктът който предлагаме не е разреждан с вода и получавате 100% чист продукт - концентрат. Пропилен гликолът се използва в производството на широка гама продукти като строителни смоли, охлаждащи те..

Висококачествени материали за строителството.