Как да спреш теча от покрива, без да търсиш майстор, за до 50% по-малко време!
Как да спреш теча от покрива, без да търсиш майстор, за до 50% по-малко време!

Как да спреш теча от покрива, без да търсиш майстор, за до 50% по-малко време!

Имаш течащ покрив?

Не можеш да намериш правилния майстор?


Ако си отговорил с "ДА", то най-вероятно имаш проблем за които все още нямаш решение. 

Nature

Времето си минава, а при всеки дъжд водата си проправя път към ценните ти вещи. Това не може да продължава повече! Водата трябва да се спре. Освен, че може необратимо да увреди скъпо струващи вещи, ще наруши и самата конструкция на сградата. Не на последно място влагата ще създаде мухал които е изключително вреден за твоето здраве и това на близките ти. 

Намирането на кадърен майстор на които да се довериш става все по-трудно, дори понякога невъзможно. За това си решен да се справяш сам. Но каква хидроизолация да избереш? Пазара е залят с всякакъв вид хидоизолационни материали и не знаеш кой е най-подходящия за теб. 

Нека разгледаме какви са вариантите. 

Видове хидроизолация за покриви:

 1. Битумна - те прилепват към покрива с нагряване. Ако е залепнала добре за основата са надеждни в продължение на дълги години. Най-масово се предлагат на ролки. Недостатъкът тук е, че се получават застъпвания които се наричат шевове. Шансът връзката между някой от тези шевове да се наруши е голям. Особенно когато трябва да се лепи битумна лента върху неравности. Нуждата от висококвалифициран персонал е наложителна за да се гарантира, че всички шевове ще бъдат идеално запечатани. Още по-трудно става когато трябва да се хидроизолират бордовете, отдушниците, кумини и други неравности. Не е за подценяване и марката на продукта, защото на пазара има такива които след 1-2 години се втърдяват и напукват. 
  Nature
 2. Циментова - По-лесни са за употреба от битумните, но отново се изискват силни познания и опит. Не бих препоръчал използването на такава гидроизолация за покрив.  Защото не притежават еластични свойства и лесно се напукват в следствие на температурни разширения.
  Nature
 3. Мазна - те са сравнително лесни за употреба, дори при неравни повърхности. Нямат прекъсвания (шевове) както при рулонните битумни хидроизолации. Но за съжаление те не издържат на пукнатини в основата. Изискват армировка което допълнително оскъпява и прави полагането на тази хидроизолация по-трудно от необходимото. 
  Nature
 4. Полимерна (позната още като течна гума) - те се сравнително лесни за нанасяне. Нужно е температурите да са положителни. Безшевни са и ще ти трябва четка и валяк. Тук вече имаме еластичност. Което означава, че издържат на температурни разширения. При наличие на пукнатини полимерната хидроизолация лесно може да ги запълни. Създава много добро сцепление с бетона и с почти всички видове материали. 
  Nature


Време е да действаш! 


Ако смяташ, че полимерната хидроизолация е най-доброто решение за теб, бих искал да ти кажа с какво продуктът HS Полимер е по-различен. 

 • Не изисква армировка! Повечето производители препоръчват използването на мрежи, ъгли и специални платове с които да заздравят материала. Освен, че усложнява процеса на хидоизолиране това си е допълнителен разход на време и пари. 
 • Искрящо бял цвят и свойство да отблъсква слънчевите лъчи! Това е изключително полезно свойство в горещите летни дни. Дори в помещение с топлоизолация, след нанасяне на HS Полимер се наблюдава допълнителен спад на температурата. HS Полимер е изключително чист материал. В него няма да намерите топчета и други пълнежи които не само, че намалят качеството на материала, но и придават (обикновено) жълтеникав цвят. 
 • Нисък разход на материала! В следствие на това, че в HS Полимер няма излишни съставки, е необходимо да го нанесете само на 3 слоя. Полагането на допълнителен слой няма да навреди, но производителя е толкова уверен в качествата му, че не е необходимо да се застрахова с допълнителни слоеве. В следствие на това ще спестиш от 25% до 50% от времето си. 


Поръчай HS Полимер като се обадиш на 0893939997 или натисни зелената слушалка!

Средния разход на HS Полимер е 1кг/м2.


Поръчай от тук


Обади се сега на 0893939997 и запази своя час за оглед със специалист от разстояние* още преди да си поръчал!


*Във връзка с извънредното положение и COVID-19, предоставяме огледи от разстояние посредством Viber! 

**"Наръчник на майстора" е написан от квалифициран специалист, занимаващ се с полагането на хидроизолация HS Полимер! Той съдържа не само подробно описание на начина на употреба, но и тънкости и знания натрупани с опит!

***Оцветител - възможни цветове за избор: Жълто 713, Червено 701, Червено 730А, Оранж 960, Черно 718, Кафяво 610, Кафяво 663, Синьо 2685 (без УВ защита) или Зелено 835 (без УВ защита). За синьо и зелено с УВ защита се доплаща съответно по 20 лв. и 26 лв. 1 кг. оцветител стига за 20 кг. HS Полимер. Всички цветове са по 1 кг, с изключение на жълтото което е 0,800 кг.