nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
 • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
 • phone_in_talkИмате въпрос?
 • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0
В наличност
Калцуни - 100 бр.
Калцуни - 100 бр.
Калцуни - 100 бр.
Калцуни - 100 бр.
Калцуни - 100 бр.Калцуни - 100 бр.
 • favorite_border
 • compare_arrows

Калцуни - 100 бр.


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
7.00лв.
chat
 • new_releases5 или повече 6.00лв.
 • new_releases40 или повече 5.00лв.
remove_circle_outlineadd_circle_outline
Продуктът има минимално количество 3

Калцуни, хлорполиетилен - 100 бр.

Полиетиленови Калцуни

Когато поддържането на висока хигиена е приоритет за Вас!

 • Издръжливи;
 • Висока плътност;
 • Универсален размер;
 • Лесни за Поставяне.


Нашите калцуни са с марката гарантираща високо качество ALDENA. Произведени са от хлорполиетилен (CPE). Този материал придава грапавина на продукта и го прави устойчив на подхлъзване при ходене по глагки или мокри повърхности. Използваният цвят за производството им е наситено синьо. Този цвят прави продукта лесно разпознаваем и удобен. Снабдени са със здрав ластик, който ги прикрепя плътно към глезена на крака и предотврятява падането им по време на работа. Калцуните са произведени от плътен и здрав материал, който ги прави устойчиви на разкъсване и гарантира спокойно изпълнение на служебните задължения. Употребяват се еднократно.


Приложение на калцуните

Калцуните намират широко приложение, както вкъщи, така и на работното място. Те са задължителни на местата, където не се прави компромис с хигиената. В здравните заведения, като болници, дентални клиники и хосписи се използват от посетителите и персонала, за да предпазват от внасянето на завърсяване от околната среда. Използват се в индустрията с цел осигуряване на висока хигиена при производствените процеси. Служителите на фирмите, чиято дейност е свързана с посещения на частни домове (доставчици на интернет, оптична телевизия, телефония и др.), постявят калцуни на краката си преди да влизат в жилищата на клиентите си. Все повече хора държат по един пакет калцуни в шкафчето за обувки удома, за да не карат приятелите си да събуват обувките си, когато им гостуват за кратко.


CE категории:

 • Медицинско изделие Клас I
 • Лично предпазно средство Категория I (подходящо при ниско рискова работа)

Свързани продукти

more_vertПредпазни ръкавици с пет пръста
3.00лв.

starstarstarstarstar
Повече инфо
Предпазни ръкавици с пет пръстаclose

- Предпазни ръкавици с 5 пръста. - Направени от здраво и удобно трико. - Предпазните ръкавици са потопени в цветен нитрил. - Ръкавиците имат дишащ гръб и еластичен маншет. - Размер номер 10. - Отговарят на EN 420:2004 и EN 388:2003- Ръкавиците са предназначени да предпазват ръцете от механично въздействие в суха среда. Предназначени са за работа в строителството, машиностроенето, ск..

more_vertРъкавици Винил без пудра - 100 бр.
18.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Ръкавици Винил без пудра - 100 бр.close

Надеждна защита от микроорганизмиВисока еластичностОтлично прилепване към ръкатаСигурен захватКомфорт при носене.Нестерилните винилови ръкавици са изработени от поливинил хлорид, без пудра. Предназначени са за еднократна употреба, еднакви за двете ръце.Хирургичните ръкавици са сред най-често използваните общоболнични консумативи и лични предпазни средства. Имат широко приложение както в здравни за..

more_vertМедицинска Маска тип II, трипастова - 50 бр.
7.00лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Повече инфо
Медицинска Маска тип II, трипастова - 50 бр.close

Когато искате да запазите Вашето здраве!Високо ниво на филтрация на бактерии >98%Хидрофибен външен слой – Type IIДишащ материалНе съдържа стъклени фибри;Не съдържа латекс;Син цвятХирургични маски описаниеМедицински маски за еднократна употреба ALDENA с високо качество. Маските са трислойни – гарантиращи отлична бактериална филтрация. Всеки слой е произведен от полипропилен (нетъкан текстил) с р..