nMarket.bg - Качествените продукти!
+359893939997
  • ☑ БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт!
  • phone_in_talkИмате въпрос?
  • access_timeОбработваме поръчки по тел. в работни дни: 9:00 - 15:00 ч.
Нуждаете се от професионален съвет?

Оставете вашия телефон за връзка и въпросът който ви интересува, а наш квалифициран представител ще ви се обади. Обаждането за вас естествено е безплатно!

compare_arrows0

Рекламация

Повредена стока:

Ние изпращаме нашите продукти с безплатна доставка и преглед. При евентуална доставка на продукт с дефект, повредена стока или друг проблем, клиента се задължава да информира доставчика преди да заплати стоката на куриера. Потребителят има право да откаже да получи пратката и не е задължен да плаща нищо. При дефект възникнал при употреба, замяната се извършва по преценка на служител/мениджър, като е възможно продуктът да бъде изпратен до производител за потвърждение на гаранцията.


Нежелани стоки или замяна:

В случай, че получения продукт не ви удовлетворява, можете да го върнете обратно в 7 дневен срок. Моля, да се свържете с нас преди връщането. Артикулите трябва да са в пълен комплект, с ненарушена опаковка и неизползвани. В случай, че веднъж стоката е приета от потребителя, същия се задължава да върне стоката за негова сметка. Възстановяване на заплатени суми е възможно единствено по банков път. След като наш служител провери състоянието на върнатия продукт и се увери, че продукта е цял, няма липси, не е използван и/или не използван, ние ще се свържем с вас и до 2 работни дни ще възстановим сумата по банков път, с кредитно известие.